American Express Yrityskorttihakemus Suomi

Henkilötiedot

Henkilötiedot
Yrityksen tiedot
Yhteenveto
Lähetä

Lisätietoja yrityksesi maksuvastuusta saat yrityksesi valtuutetulta yhteyshenkilöltä.

Bank ID
Yrityksen osoitteeseen

Jos haluat kortin ja laskut yrityksen osoitteeseen, anna osoitetiedot alla:

Toiseen kotiosoitteeseen
Jos haluat, että korttisi ja laskusi lähetetään toiseen kotiosoitteeseen, anna osoitetiedot alle. Huom! Tämä vaatii, että liität kopion passistasi ja todistuksen asuinpaikastasi (esimerkiksi vesi- tai sähkölasku, vuokrasopimus tai pankin tiliote, jossa näkyy nimesi ja antamasi osoite). Todistus ei saa olla yli kolme kuukautta vanha.
Sallittu muoto: PDF,JPG
Lue lisää

Laki rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisestä (444/2017) edellyttää, että me yhtiönä tiedämme, oletko tällä hetkellä tai oletko viimeisen 12 kuukauden aikana ollut merkittävässä julkisessa tehtävässä valtiolla tai kansainvälisen organisaation (kuten EU tai NATO) johdossa. Toisin sanoen meidän on tiedettävä oletko poliittisesti vaikutusvaltainen henkilö. Sama pätee, jos perheenjäsenesi tai läheinen yhtiökumppanisi on tai on ollut vastaavassa tehtävässä.

Tietoja voidaan käyttää rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämiseen, paljastamiseen ja selvittämiseen sekä rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen ja sen rikoksen, jolla rahanpesun tai terrorismin rahoittamisen kohteena oleva omaisuus tai rikoshyöty on saatu, tutkintaan saattamista varten. 

POLIITTISESTI VAIKUTUSVALTAINEN HENKILÖ


Anna poliittisesti vaikutusvaltaisen henkilön nimi:


Anna poliittisesti vaikutusvaltaisen henkilön asema organisaatiossa, nimike, maa, ja organisaation nimi:

Jos haluat toimittaa lisätietoja hakemuksen liitteeksi (esimerkiksi jos yritykselläsi on Yrityskorttihakemuksia koskevia erityisvaatimuksia), lataa tiedot tästä.
Sallittu muoto: PDF, JPG
Valitsemalla Seuraava annat American Expressille oikeuden säilyttää antamasi tiedot ja ottaa sinuun yhteyttä hakemuksen tilaan liittyvissä asioissa. Tietosuojatiedot
 
* Pakollinen
 
Tyhjennä