American Express Yrityskortti

Henkilötiedot

Henkilötiedot
Yrityksen tiedot
Yhteenveto
Lähetä

Täytä omat henkilötietosi ja yrityksen tiedot, mukaan lukien hakemuksen allekirjoittajan tiedot. Yhteenveto -sivulla pyydämme sinua tarkistamaan antamasi tiedot ja hyväksymään kortinhaltijan ehdot. Kun olet täyttänyt kaikki pakolliset kentät ja lähettänyt hakemuksen, hakemus toimitetaan hakemuksessa nimetylle allekirjoittajalle hyväksyttäväksi.

Lisätietoja yrityksesi maksuvastuusta saat yrityksesi valtuutetulta yhteyshenkilöltä.

Hae osoite
Anna pohjoismainen henkilötunnuksesi tai liitä kopio passistasi.*
 
Yrityksen osoitteeseen

Jos haluat kortin ja laskut yrityksen osoitteeseen, anna osoitetiedot alla:

Toiseen kotiosoitteeseen
Jos haluat, että korttisi ja laskusi lähetetään toiseen kotiosoitteeseen, anna osoitetiedot alle. Huom! Tämä vaatii, että liität kopion passistasi ja todistuksen asuinpaikastasi (esimerkiksi vesi- tai sähkölasku, vuokrasopimus tai pankin tiliote, jossa näkyy nimesi ja antamasi osoite). Todistus ei saa olla yli kolme kuukautta vanha.
Sallittu muoto: PDF,JPG
Jos haluat toimittaa lisätietoja hakemuksen liitteeksi (esimerkiksi jos yritykselläsi on Yrityskorttihakemuksia koskevia erityisvaatimuksia), lataa tiedot tästä.
Sallittu muoto: PDF, JPG
Valitsemalla Seuraava annat American Expressille oikeuden säilyttää antamasi tiedot ja ottaa sinuun yhteyttä hakemuksen tilaan liittyvissä asioissa. Tietosuojatiedot
 
* Pakollinen
 
Tyhjennä